OBS De Schakel

Kinderen hebben bij ons een heerlijke en veilige schooltijd met plezier in het leren. Het sociale schoolklimaat vormt een solide basis. Ouders en leerlingen geven ons een hoge waardering vanwege onze echte aandacht voor het individuele kind. Wij sluiten optimaal aan en zijn nieuwsgierig naar de unieke beleveniswereld en werken echt samen met de ouders. In ons onderwijs staan centraal: veel verantwoordelijkheid en de ruimte en inspiratie om zelf te ontdekken.

Onze belangrijkste speerpunten?

1. International Primary Curriculum (IPC) – onderzoekend thematisch leren samen met scholen over de hele wereld!

2. Diversiteit in openbaar onderwijs – van onze verschillen leren wij!

3. Innovatie: wij bereiden ons voor op nog niet bestaande banen.

Eske en Chantal

Verstoppertje door de school, dat is pas gaaf!

Linda Groenewegen

Bij het eerste bezoek aan De Schakel kregen we direct een heel goed en welkom gevoel.

Anke van der Meer

Het is een echte dorpsschool, gemoedelijk en kleinschalig. Ik ken alle leerlingen en de ouders. We doen het hier echt sa [..]

Virtuele tour

Eske en Chantal

Verstoppertje door de school, dat is pas gaaf!

Linda Groenewegen

Bij het eerste bezoek aan De Schakel kregen we direct een heel goed en welkom gevoel.

Nieuws

OBS De Schakel & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden