OBS De Schakel

Sluit aan bij de belevingswereld van een kind en hij of zij komt tot optimale ontwikkeling. Kinderen hebben bij ons plezier in het leren en leven. Het veilige, sociale schoolklimaat vormt een solide basis voor het opdoen van kennis en de ontwikkeling van talenten. Daarbij speelt de inzet van ICT, wetenschap en techniek een belangrijke rol om ons onderwijs invulling te geven. Passend bij het individuele kind en zijn of haar mogelijkheden.

Eske en Chantal

Verstoppertje door de school, dat is pas gaaf!

Linda Groenewegen

Bij het eerste bezoek aan De Schakel kregen we direct een heel goed en welkom gevoel.

Anke van der Meer

Het is een echte dorpsschool, gemoedelijk en kleinschalig. Ik ken alle leerlingen en de ouders. We doen het hier echt sa [..]

Virtuele tour

Wetenschap & Techniek

Door Wetenschap & Techniek een nadrukkelijke plaats te geven binnen ons onderwijs, prikkelende wij de interesse van leerlingen voor de vele facetten van dit thema. Door een onderzoekende onderwijsmethode leren ze zelf de wereld ontdekken. Naast bouwen en construeren leren de kinderen ook programmeren, ICT vaardigheden en robottechnologie.

Nieuws

OBS De Schakel & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden